Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete

Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete

Magyar

Francia

Angol

Német

Horvát

Tisztelt Hölgyem / Uram !


Tájékoztatok minden egyesületi tagot és érdeklődőt, hogy az egyesület székháza 2012. június 4-7-ig zárva lesz, így az első csütörtöki klubnap is elmarad!

Az első csütörtökre bejáró sorstársaknak külön felhívom a figyelmét erre, ezért az első csütörtökön megtartott összejövetelüket lehetőség szerint tegyék át a június 14-ei csütörtökre!

Az ügyfélfogadás első napja június 8.-a, péntek.

Az egyesület nyári zárva tartása előre láthatóan a következő képen alakul:

2012. július 16-tól augusztus 3-ig ( 3 hét ) zárva lesz az egyesület, de a klubnapok nagy valószínűséggel meg lesznek tartva, de erről később is tájékoztatást kapnak majd a sorstársak, viszont ügyintézés a fent leírt nyári szabadság alatt nem lesz!

Az is eldőlt, hogy a szombathelyi hosszú hétvégés kirándulás július 27-28-29-én lesz, így az arra való jelentkezést is július 13-ig ( péntek ) le kell majd adni! A kirándulás költségéről, ill. támogatásáról május 24-e után adunk bővebb információt!

-----------------------------

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni az érdeklődését, mellyel megtisztelte egyesületünk website-t.

Egyesületünk 2005. október 20. óta működik önálló civil szervezetként, átvéve a korábbi Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Baranya Megyei Szervezetének feladatait. Taglétszámunk jelenleg kb. 700 fő. Az egyesületet 5 tagú elnökség irányítja, melynek tagja az elnök és az alelnök is. Feladataink közé tartozik a megyében élő látássérültek érdekképviselete, mely felöleli sorstársaink felnőtt-képzését, munkához juttatását, szociális ügyeinek intézését és a látássérültek számára kulturális illetőleg szabadidős programok megszervezését. Muködési költségeink jelentős részét költségvetési támogatás képezi, melyet saját bevételeinkkel igyekszünk kiegészíteni, beleértve a különböző gazdálkodó szervezetektől kapott támogatásokat is. Sajnos a rendelkezésünkre álló anyagi források meglehetősen szűkösek, és nagyon sok esetben ez már célkitűzéseink megvalósítását is gátolja.

Kérem, hogy amennyiben egyesületünkről bővebb információkra tart igényt, szíveskedjék website-kat átnézni, és ha munkánkat támogatásra méltónak ítéli meg, köszönettel, szívesen fogadjuk adományát, melyet a Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett

50800111-11153542    számú bankszámlára átutalhat.

Az egyesület adószáma: 18326691-1-02

Természetesen arra is lehetőség van, hogy adományának felhasználását meghatározott célhoz kösse, ebben az esetben arról tételesen el fogunk számolni.

Tisztelettel        Az Egyesület Elnöksége

Elérhetőségünk   Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete

Székhely: 7623 Pécs, Móricz Zs. u. 8. Hungary

Tel./Fax: 72/534-556                Website: www.pecsivakok.hu   E-mail cím: iroda@pecsivakok.hu

Nyitvatartás:

hétfő és csütörtök: 15-19 óra között

szerda és péntek: 8-12 óra között

kedd szünnap

Klubnap: csütörtök 14-19 óra között

Elnök: Dr. Tóka László               Alelnök: Lovrek József

Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete

Pécsi vakok


Egyesületi hirek

Közérdekü

Nyilt levél

Oktatás

Informatika

Ifjúság - technika

Bm.Vaklista csoport
vakinfo@googlegroups.com
Írj ide:  iroda@pecsivakok.hu
hangos újság
http://hangosujsag.weboldala.net
Készítik: Az egyesület tagjai
Ajánlott felbontás:  1024x768
Frissítve: 2012.06.04.
Web S-Szoft Kft Kónya Zoltán
www-s-szoft.weboldala.net


Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "year" in /var/www/pecsivakok.hu/html/nevnap.php:122 Stack trace: #0 /var/www/pecsivakok.hu/html/menu.php(83): include() #1 /var/www/pecsivakok.hu/html/indexe.php(18): include('/var/www/pecsiv...') #2 {main} thrown in /var/www/pecsivakok.hu/html/nevnap.php on line 122